четверг, 30 июля 2015 г.

В Селидівській виправній колонії УДПтСУ в Донецькій області (№-82) спільно з регіональним управлінням Державної судової адміністрації в Донецькій області проведена робота з метою реалізації заходів щодо провадження режиму відео конференцій з судами

       З метою реалізації заходів щодо провадження режиму відео конференцій з судами в Селидівській виправній колонії УДПтСУ в Донецькій області (№-82) спільно з регіональним управлінням Державної судової адміністрації в Донецькій області проведена робота в даному напрямку.
                                
 В Селидівській ВК – 82 функціонує один канал передачі даних та обладнано технічними засобами відеоконференцзв’язку  одне приміщення в адміністративній будівлі установи.
         Так, за перше півріччя  2015 року було проведено у режимі відеоконференції 34  судових засідань,з судами різних областей    України: Селидівським міським судом, Костянтинівським міським районним судом, Апеляційним судом Запорізької області, Тернопільським судом.
       
        Наприклад,  до п’яти засуджених ( Червинський В.Я, Забєлін О.О. Недозін О.О, Свіжина І.А, Самофалов Д.В.). були винесено вироки за статтею 391 Кримінального кодексу України після чого вони були етаповані до Слідчих ізоляторів де вони будуть чекати на переведення до інших установ.
       
Красовський Руслан,

Начальник ВКВСР

виправної колонії УДПтС України в Донецькій області (№82)


З метою виконання нормативно-правового законодавства України, нормативно-правових  документів та  вказівок ДПтС України інженер  відділу  по контролю та виконанню судових рішень Селидівської виправної колонії №82 проводить судові засідання у режимі відеоконференції.
        Так, за перше півріччя  2015 року було проведено у режимі відеоконференції 18 судових засідань.
        Наприклад  до п’яти засуджених були винесено вироки за статтею 391 Кримінального кодексу України після чого вони були етаповані до Слідчих ізоляторів де вони будуть чекати на переведення до інших установ.
        Помилування - це акт (указ) глави держави, за яким певна особа повністю або частково звільняється від покарання, або до неї застосовується більш м'яке покарання або ж з особи знімається судимість.
        Так, Селидівською ВК №82 у 2015 році було направлено матеріали до Адміністрації Президента України  на засудженого Ковтун А.В., щодо застосування до нього Закону України «Про помилування».

З, повагою
Начальник ВКВСР
Красовський Р.Л.


Комментариев нет:

Отправить комментарий