четверг, 30 июля 2015 г.

В Селидівській виправній колонії управління Державної пенітенціарної служби України в Донецькій області (№82) проводять арттерапевтичні заходи з метою покращення психологічного стану співробітників установи.

В Селидівській виправній колонії управління Державної пенітенціарної служби України в Донецькій області (№82) проводять арттерапевтичні заходи з метою покращення психологічного стану співробітників установи. В складних умовах сьогодення використання арттерапевтичних заходів, для надання психологічної допомоги працівникам, стало невідємною часткою в роботі психолога. Творчість має унікальні якості виносити на поверхню, все скрите та таємне, все те, що ми не усвідомлюємо, але яке знаходиться у нас в середині та «гризе» і «душить».
 Арттерапевтичні заходи дають змогу знайти вихід назовні нашим потаємним страхам, комплексам, зажимам підсвідомості. «Цензура підсвідомості» людини не завжди пропускає слова, але вона безсильна перед образами і символами, перед спонтанним вибором кольорів, п`ятен, а також перед банальними «каракулями».
 29.07.2015 року в Селидівській ВК (№82) під керівництвом психолога відділу по роботі з персоналом відбувся черговий сеанс ізотерапії з особовим складом чергової зміни відділу нагляду і безпеки. На якому співробітники мали змогу відкрити свій внутрішній мир, свої страхи та переживання на звичайному папері у вигляді малюнків та отримати психологічну допомогу.








Проломов Сергій,
Психолог ВРП


Комментариев нет:

Отправить комментарий