понедельник, 6 июля 2015 г.

У Селидівській виправній колонії управління Державної пенітенціарної служби України в Донецькій області (№82) привітали співробітників з Днем Конституції України.

У Селидівській виправній колонії управління Державної пенітенціарної служби України в Донецькій області (№82) в.о. начальника установи майор вн. сл.. Іван Дорошенко привітав співробітників з Днем Конституції України: "Конституція – береже  права  і свободи  громадян, суверенність  і цілісность меж нашої квітучої і сильної країни - України. - Ми переживаємо непростий період в історії нашої держави. За останній час багато чого змінилося, і далеко не в кращу сторону. Дуже хочеться, щоб якомога швидше все це припинилося. Нам і нашій країні потрібен вітер змін. За чорною смугою обов'язково має настати біла. Саме цього я хочу побажати всім громадянам України в День Конституції. Збережемо  наш Закон заради безтурботного і спокійного життя кожного українця!" ,- відмітив в.о. начальника установи.            
До Дня Конституції України співробітників установи було нагороджено почесними грамотами та присвоєнням чергового звання.






Дерека Вікторія,
відповідальна за ЗМІ Селидівської ВК (№82)

УДПтС Ураїни в Донецькій області

Комментариев нет:

Отправить комментарий