пятница, 17 июля 2015 г.

Стан роботи по зверненню громадян в Селидівській виправній колонії УДПтС України В Донецькій області (№ 82) перебуває на постійному особистому контролі у керівництва установи.

Стан роботи по зверненню громадян в Селидівській виправній колонії № 82 перебуває на постійному особистому контролі у керівництва установи. Введені і постійно діють прямітелефонні лінії, є кімната особистого прийому громадян.
В установі проводиться прийом громадян та засуджених з особистих питань згідно з затвердженим начальником установи графіком.
Прийом засуджених здійснюється з 13.00 до 16.00 в штабі установи в житловій зоні.
Комплексний прийом засуджених проводиться щонеділі по середам із обов’язковим відвідуванням ДІЗО, ПКТ, ДПК, КДтаР, ДСР.
Згідно графіку в установі проводиться комплексний прийом засуджених керівництвом установи, де розглядаються питання засуджених. Проводиться робота із засудженими з роз'яснення умов їх утримання, медичного обслуговування та інших питань. У прийомі беруть участь представники всіх служб установи. За І півріччя 2015 року на особистому прийому начальником та його заступниками було прийнято 251 громадянин. На всі звернення були дані розяснення та повторних заяв не надходило.
Приміщення для проведення особистого прийому громадян розташована у приміщенні штабу установи, займає площу 12 кв.м. та обладнана згідно вимог наказу МЮУ від 23.07.2013 року № 1475/5. Роз'яснювальна робота, також проводиться з працівниками установи щодо недопущення зловживань службовим становищем, порушень чинного законодавства і відповідальності за вчинки. Керівництво робить все можливе, щоб громадяни були задоволені роботою приймальні та не мали ніяких претензій.

Марченко Лілія,
Завідувач канцелярією Селидівської виправної колонії (№82)




Комментариев нет:

Отправить комментарий