понедельник, 6 июля 2015 г.

У Селидівській виправній колонії управління Державної пенітенціарної служби України В Донецькій області (№82) сумлінно несуть службу четвероногі друзі людини – собаки.

У Селидівській виправній колонії управління Державної пенітенціарної служби України В Донецькій області (№82) сумлінно несуть службу четвероногі друзі людини – собаки. Важко уявити повноцінну діяльність установ виконання покарань без четвероногих друзів людини – собак. Службовий собака посідає важливе місце на всіх ділянках оперативно - службової діяльності установ пенітенціарної служби. Тому так важливо, аби рівень професійної підготовки інспекторів-кінологів і службових собак відповідав усім необхідним вимогам. Для того, щоб професійно зростати й удосконалюватися у Селидівській виправні колонії  управління Державної пенітенціарної служби України в Донецькій області (№82)  систематично проводяться заняття з кінологами та їх підопічними.                           
Виховання та дресирування собаки вимагає, в першу чергу, дисциплінованості та послідовності від самого кінолога. Собаки дуже швидко встановлюють емоційний зв’язок з людиною, а тому, аби робота була ефективною, кінологу потрібно працювати також над собою – вдосконалюватися та розвиватися.





Подчасов Олексій,
Старший інспектор (з кінології) відділу охорони Селидівської виправної колонії УДПтС України в Донецькій області (№82)


Комментариев нет:

Отправить комментарий