пятница, 17 июля 2015 г.

13 липня 2015 року засудженим, які відбувають покарання у Селидівській виправній колонії управління Державної пенітенціарної служби України у Донецькій області (№82) видано 14 паспортів громадянина України.

13  липня 2015 року засудженим, які відбувають покарання у Селидівській виправній колонії  управління Державної пенітенціарної служби України в Донецькій області (№82) видано 14 паспортів громадянина України.
Паспорти засудженим  вручили провідний спеціаліст Селидівського МВ ГУДМС України в Донецькій області Котенко Наталя Василівна та старший інспектор відділу СВПР  Раздельська Ліна.
Отримуючи паспорта громадянина України в місцях позбавлення волі, держава дає засудженим можливість стати гідними членами суспільства та почати нове життя.
Спеціаліст Селидівського МВ ГУДМС України в Донецькій області Котенко Наталя Василівна привітала засуджених Селидівської ВК (№82) з отримані важливого документа, який засвідчує особу засудженого.
На завершенні заходу його учасники подякували співробітнику Селидівського МВ ГУДМС України в Донецькій обл. та адміністрації установи за можливість та сприяння в отриманні значного документа у їх житті.




Раздельська Ліна,
Ст.. інспектор з питань підготовки до звільнення
Селидівської виправної колонії УДПтСУ в Донецькій області (№82)




Комментариев нет:

Отправить комментарий