понедельник, 6 июля 2015 г.

У Селидівській виправній колонії УДПтС України (№82) в Донецькій області піклуються за свій врожай.

У Селидівській виправній колонії УДПтС України (№82) в Донецькій області піклуються за свій врожай. З метою отримання максимальної кількості овочів від роботи підсобного господарства в Селидівській виправній колонії управління ДПтС України в Донецькій області (№82)  були проведені весняно-польові роботи на відкритому ґрунті, а саме висаджені кабачки на площі 500м2, цибуля на перо на площі 800м2, укріп на площі 80м2, петрушка на площі 80м2, щавель на площі 80м2, буряк столовий на площі 80м2. На теперішній час проводиться зборка кабачків, які будуть враховані в план заготівлі солінь на 2015-2016 роки, та консервація укропу та петрушки.
«Пряна зелень робить красивіше, ароматніше і корисніше будь-яке блюдо. У літній сезон ми намагаємось якомога більше їсти свіжих, сезонних продуктів, у тому числі удосталь додаємо до салатів, супів,  блюдам зелені гілочки кропу, петрушки. Так чому ж не продовжити задоволення і не заготовити вітамінну зелень на зиму? Притому, що зробити це зовсім не складно» - зазначив заступник начальника установи з І та ГЗ майор внутрішньої служби Кононенко Сергій.
Починати робити запаси треба, коли йде сезон тієї або іншої зелені.
Звичайно, взимку теж можна купити рідкі пучки блідого виду кропу, петрушки. Але , додавати  в їжу власноруч заготовлену  зелень в тисячі разів принесе більше користі, ніж зимова, теплична, вирощена на присмаченому хімікатами грунті.








         Греков Олександр,
Ст. інспектор (з організації речового та
побутового забезпечення) відділу І та ГЗ
Селидівської ВК (№82)







Комментариев нет:

Отправить комментарий