понедельник, 23 февраля 2015 г.

В Селидівській виправній колонії управління Державної пенітенціарної служби України в Донецькій області (№ 82) провели заходи приурочені вшануванню пам’яті Небесної сотні


Вже минув рік від дня однієї з найбільш трагічних сторінок в історії Незалежної України. В лютневі дні на Майдані у столиці нашої держави полягли новітні герої України - герої Небесної Сотні. Вони згасли як зірки в боротьбі за вільну, демократичну, чесну, Україну – одного з членів великої європейської спільноти.
20 лютого в Селидівській виправній колонії управління Державної пенітенціарної служби України в Донецькій області (№ 82) провели заходи приурочені вшануванню пам’яті Небесної сотні з метою вшанування пам'яті героїв Небесної сотні, прищеплювання любові до Батьківщини, виховання патріотичної свідомості, розвивання бажання стати гідними громадянами України.
«Кожен із цієї Небесної сотні, як і ми з вами мали свою сім`ю, батьків, друзів, захоплення, свої симпатії і свої невідкладні справи. Але поклик їхньої душі саме в цей час призвав їх до боротьби за вільну, демократичну, чесну Україну. Вони – Герої Небесної сотні» - зазначив заступник начальника з соціально-виховної та психологічної роботи с засудженими майор внутрішньої служби В’ячеслав Волков.



Угренков Ігор,
заступник начальника відділу
соціально – виховної та психологічної служби
Селидівської виправної колонії (№82)


Комментариев нет:

Отправить комментарий