пятница, 27 февраля 2015 г.

26 лютого 2015 року засудженим, які відбувають покарання у Селидівській виправній колонії управління Державної пенітенціарної служби України у Донецькій області (№82) видано 7 паспортів громадянина України.

26  лютого 2015 року засудженим, які відбувають покарання у Селидівській виправній колонії  управління Державної пенітенціарної служби України у Донецькій області (№82) видано 7 паспортів громадянина України.
Паспорти засудженим  вручили провідний спеціаліст Селидівського МВ ГУДМС України в Донецькій області Котенко Наталя Василівна та старший інспектор відділу СВПР ст.л-нт вн.сл. Раздельська Ліна Миколаївна. Вручення паспортів це завжди свято для засуджених та для співробітників закладу.  Саме в теперішній нелегкий час,  для засуджених отримання паспорта гр. України- це вирішення питань, які неодмінно виникнуть при відбутті строку покарання, так і після звільнення з місць позбавлення волі.
Завдяки вжитим заходам та  роботі співробітників Селидівської ВК (№82) та територіальних підрозділів управління Державної міграційної служби України в Донецькій області, з початку 2015 року було оформлено 13 паспортів громадян України засудженим замість втрачених.









Раздельська Ліна,
Ст.. інспектор з питань підготовки до звільнення

Селидівської виправної колонії УДПтСУ в Донецькій області (№82)

Комментариев нет:

Отправить комментарий