вторник, 17 февраля 2015 г.

У Селидівській виправній колонії УДПтСУ в Донецькій області (№82) відзначають День вшанування учасників бойових дій на території інших держав.

Щорічно 15 лютого в Україні відзначається День вшанування учасників бойових дій на території інших держав, який був визначений Указом Президента України від. 11.02.2004 року № 180\2004.
13.02.2015 року в Селидівській виправній колонії (№82) були проведені збори особового складу присвячені Дню вшанування учасників бойових дій на території інших держав, під час яких була віддана шана тим солдатам і офіцерам, які з честю і гідністю виконували і продовжують виконувати свій обов’язок в небезпечних точках світу по підтриманню мира на землі.
Одним із учасників бойових дій є молодший інспектор Селидівської ВК (№82) сержант внутрішньої служби Івшин Володимир Вікторович. Перебуваючі на військовій службі у період з 2007 року по 2008 рік Володимир гідно і з честю виконував свій обов’язок під час проведенні миротворчої операції, під егідою ООН в м. Косово, мужньо захищаючи цивільне населення на території колишньої Югославії. На даний час сержант внутрішньої служби Івшин В.В. продовжує службу в пенітенціарній системі на благо нашої держави, на благо народу України. Його військовий досвід став ще одним «камінцем»у фундаменті патріотичного виховання любові до своєї країни серед співробітників колонії.
Хочеться щиро подякувати тим чоловікам, які ризикуючи своїм життям прикладають всі зусилля для підтримання миру на землі.





Проломов Сергій,

Психолог ВРП

Комментариев нет:

Отправить комментарий