понедельник, 23 февраля 2015 г.

На протязі усієї неділі в системі службової підготовки начальниками відділів та юрисконсультом на загальному зборі були проведені виховні години для персоналу Селидівської виправної колонії (№82)

На протязі усієї неділі в системі службової підготовки начальниками відділів та юрисконсультом на загальному зборі були проведені виховні години для персоналу Селидівської виправної колонії (№82) з роз’яснення вимог статті 16 Закону України «Про Державну кримінально – виконавчу службу України», статті 8 Кримінально – виконавчого кодексу України щодо неприпустимості жорстокого ставлення персоналу до засуджених і осіб, узятих під варту, або вчинення дій, що принижують їхню людську гідність, що є підставою для притягнення до відповідальності згідно із законом, Розділу 9 Кримінального кодексу України, що передбачає кримінальну відповідальність за скоєння злочинів проти громадської безпеки.
              Із положеннями статті 127 Кримінального кодексу України, що свідчить про катування, а саме, злочини проти життя та здоров’я особи, персонал Селидівської виправної колонії (№82) ознайомлено під розпис.
              Заступником начальника по роботі з особовим складом Стрілець Оксаною  доведено до особового складу Селидівської виправної колонії(№82) обставини надзвичайних подій із співробітниками Римар О.М. (МСІ) та Чумаков Е.В. (СВК№82), їх причини та умови.








Невдах Аліна,

Юрисконсульт юридичної групи                                            

Комментариев нет:

Отправить комментарий