вторник, 3 февраля 2015 г.

Виробнича діяльність ДП «Підприємства Селидівської ВК-82» УДПтС України в Донецькій області

На ДП «Підприємства Селидівської ВК-82»   УДПтС  України   в Донецькій області з 05.01.2015 розпочато  пошив робочого костюма на замовлення   ТОВ  « Спец-контакт»  згідно угоди  № 139-Г  від 10.09.2013р.
 Пошив костюма  відбувається у дві зміни на швейный  дільниці , при цьому  працевлаштовано   п ятнадцять  засуджених.
Кошти, отримані за виготовлення  костюмів , будуть направлені на функціонування виробничо-господарської діяльності підприємства.
ДП «Підприємства Селидівської ВК-82» протягом багатьох років спеціалізується на випуску зварних резервуарів для нафтопродуктів, водонапірних башт сільськогосподарського водопостачання, шахтного устаткування, різних металоконструкцій для будівництва, машинобудування та електростанцій. Володіючи великими площами, підприємство має можливість надавати виробничі площі в оренду, для організації свого виробництва. Механічний парк представлений обладнанням, що дозволяє виробляти механічну обробку деталей, комплектацію інших замовлень, де необхідні токарні та фрезерні роботи.
Запрошуємо до співпраці всі комерційні структури з розміщення виробничої діяльності на території підприємства Селідівською ВК-82

           




Кісіль Сергій,

Начальник виробничо-техничного відділу  ДП «Підприємства Селидівської ВК-82» УДПтСУ в Донецькій області (№82)

Комментариев нет:

Отправить комментарий