четверг, 7 мая 2015 г.

Відділ по роботі з персоналом Селидівської виправної колонії управління Державної пенітенціарної служби України в Донецькій області (№82) освоїв новий вид спорту - Віндсерфінг.

04.05.2015 відділ по роботі з персоналом Селидівської виправної колонії (№82) освоїв новий вид спорту - Віндсерфінг. Віндсерфінг  — це активний вид відпочинку, який поєднує в собі елементи класичного серфінгу з парусним спортом.  Щоб займатися цим видом спорту треба мати не лише бажання а й добру фізичну підготовку. Хай Вас не вводить в оману простота пристрою парусної дошки. Щоб управляти віндсерфінгом, потрібно постійно стежити за нахилом щогли і положенням вітрила відносно вітру. А це вимагає великих фізичних- затрат. В даний час віндсерфінг є не лише видовищним видом спорту, але й популярною водною розвагою для широкого кола людей, що вибирають активний відпочинок. Практичну допомогу в освоїнні нового виду спорту співробітникам установи, надав майтер спорту з віндсерфінгу Сердечний Богдан Юрійович, який неодноразово займав призові місця не лише на території України, а й за її межами, відстоючи честь і гідність спортивного життя нашої Батьківщини. Він передав свій великий досвід який допоміг співробітникам зробити перші кроки для управління дошкою. Начальник відділу по роботі з персоналом підполковник внутрішньої служби Стрілець Оксана  особисто випробувала на собі цей вид спорту та відмітила,  що Віндсерфінг  не легкий але цікавий та активний вид відпочинку, який концентрує увагу та тренує м язи. 
Співробітники кадрового відділу колонії вміють не лише плідно працювати, а й активно відпочивати з користтю для здоровья, та своим прикладом показують співробітникам, що життя колективу обмежується не лише роботою а й сумісним відпочинком.















Багрій Стас,                                                                                                                                         Старший інспектор з професійної підготовки ВРП Селидівської виправної колонії управління Державної пенітенціарної служби України в Донецькій області (№82)

Комментариев нет:

Отправить комментарий