вторник, 12 мая 2015 г.

Сьогодні 8 травня 2015 року в Селидівській виправній колонії управління Державної пенітенціарної служби України в Донецькій області (№ 82) пройшли урочисті збори з нагоди 70-ї річниці з Дня перемоги у Другій Світовій Війні.

Сьогодні 8 травня 2015 року в Селидівській виправній колонії управління Державної пенітенціарної служби України в Донецькій області (№ 82) пройшли урочисті збори з нагоди пам’яті жертв Другої Світової війни. Під звуки метранометру хвилиною мовчання були вшановані всі, хто боровся з ворогом на фронті, хто воював в партизанських загонах, хто страждав у фашистських концтаборах, всі, хто без сну і відпочинку працював в тилу, всі, хто дійшов до Берліна і Праги і кого сьогодні немає з нами.
Начальник установи полковник внутрішньої служби Ігор Перун привітав всіх з Днем Великої Перемоги світу від фашистського загарбників.
Продовжила привітання співробітників начальник відділу по роботі з персоналом підполковник вн. сл. Оксана Стрілець словами : «Нажаль серед ветеранів Другої Світової Війни, які працювали в  СВК – 82, в живих не залишилося, але і вони не забуті, ми їх пам’ятаємо» Але на сьогоднішній день в  нашій установі працює молодший інспектор відділу нагляду і безпеки сержант внутрішньої служби Івшин Володимир Вікторович , який  приймав участь у військових операціях на території інших держав в період з листопада 2007 року по серпень 2008 року  і , який прирівнюється до учасника бойових дій Другої Світової Війни.  Весь особовий склад колонії щиро привітали Володимира зі святом. Він, як і наші діди у Другій Світовій Війні, разом із однополчанами здійснив подвиг, захищаючи інтереси своєї батьківщини та наше життя. Він, працюючи в нашій установі, передає свій досвіт молодим співробітникам.
Закінчили урочисті збори святковим концертом співробітники нашої установи – молодші інспектори відділу охорони Орлатий Віталій та Живага Олександра. Вони співали пісні, які у часи війни підтримували солдат та давали їм сил і натхнення на перемогу.
Вічна пам'ять жертвам Другої Світової Війни, вічна слава героям загинувшим за свободу і незалежність нашої Батьківщини, многіє літа всім хто захищав нас від ворогів та на всі свята мирного неба над головою. Ми пам’ятаємо!!!





Базунова Ольга,
Старший інспектор з соціально – виховної та психологічної роботи відділу по роботі з персоналом Селидівської виправної колонії УДПтСУ в Донецькій області (№82)


Комментариев нет:

Отправить комментарий