четверг, 7 мая 2015 г.

У Селидівській виправній колонії управління ДПтС України в Донецькій області (№ 82) тривають заходи з модернізації засобів ІТЗО та зв’язку

30 квітня 2015 року у Селидівській виправній колонії управління Державної пенітенціарної служби України в Донецькій області (№82), з метою підвищення якості виконання службових завдань черговими службами, під час проведення операції «Щит», введено в експлуатацію двонадцять сучасних радіостанцій «Baofeng 888 S».
Завдяки придбанню  нових радіостанцій вдалося замінити фізично та морально зношені старі зразки зв’язку, покращилась якість несення служби чергових варт та чергових змін з нагляду. В порівнянні з радіостанціями, які використовувалися раніше, вага, розмір а також що немало важливо ємність акумуляторів, дозволяє якісно нести службу  впродовж доби не хвилюючись про постійні дозорядки. Важливою якістю цих засобів зв’язку є непримхливість у повсякденному використанні, як кажуть  «у польових» умовах, взаємозаміна елементів живлення, а також найважніше у теперішній час відношення ціни та якості.



Гаранич Микола,
Начальник відділу ІТЗО та зв’язку                                                 Селидівської виправної колонії управління Державної пенітенціарної служби України в Донецькій області (№82)

   

Комментариев нет:

Отправить комментарий