среда, 7 октября 2015 г.

У Селидівській виправній колонії (№82), що на Донеччині привітали зі святом «професіоналів з великої літери»

       Другого жовтня вся країна відзначатиме професійне свято “День вчителя ” і з цієї нагоди в Селидівській виправній колоній управління Державної пенітенціарної служби України в Донецькій області (№82) відбулась святкова зустріч керівництва установи з педагогами, які свою нелегку та благородну місію здійснюють в місцях позбавлення волі.
       Усе своє серце віддають сьогодні  засудженим 40 вчителів та викладачів професійно-технічного навчання , які є справжніми професіоналами своєї справи.
      Саме професіоналами з великої літери, бо іншим в таких умовах працювати не можна, тому що в роботі з засудженими не може бути фальші, нещирості та формалізму.
       З нагоди свята вчителів вечірніх класів Селидівської загальноосвітньої школи № 11 та  навчального центру при Селидівській ВК-82 привітав начальник установи Перун Ігор Васильович. Особливу вдячність було висловлено ветеранам освіти, таким педагогам як вчитель фізики Кузнєцову Михайло Павловичу, директору ПТУ Медведчук Вікторії Вікторівні та працівникам Ліпінській Тетяні Миколаївні та Бова Олександру Миколайовичу. Також урочисті привітання були передані директорам шкіл та гімназії м. Курахове.
      Всі викладачі з нагоди свята отримали від учнів і керівництва установи квіти та листи подяки.






Стецик Ольга,
Інспектор СВПР Селидівської виправної колонії УДПтСУ в Донецькій області (№82)

Комментариев нет:

Отправить комментарий