четверг, 8 октября 2015 г.

Селидівська випрана колонія Управління Державної пенітенціарної служби України (№82) вітає всіх юристів з професійним святом.

Сьогодні ми відзначаємо професійне свято всіх юристів. Нам не обійтися без послуг таких розумних, чесних, знаючих закон людей. Кожному з нас, хоча б раз у житті доводилося звертатися за допомогою до юриста.
Будь-яке підприємство, будь-який завод, будь-яка фірма не обходиться без його послуг. Усі конфліктні ситуації, всі проблеми на підприємстві юрист вирішує справедливо і чесно. Бо закон він твердо знає, як алфавіт від А до Я. Юрист - професія за покликанням. Це людина, яка з законом на «ти», людина, яка справедливо вирішить вашу проблему, порадить, як зробити краще і вигідніше.
Так і в нашій установі теж не пришло стороною це свято. Начальник Селидівської виправної колонії (№82) полковник внутрішньої служби Перун Ігор Васильович привітав весь колектив зі святом: «Нехай робота приносить Вам натхнення та успіх. Будьте затребуваними і користуйтеся авторитетом. Бажаю вам міцного здоров'я, великого людського щастя, довгих років життя. Нехай впевненість у собі присутня завжди. Швидкого кар'єрного росту, благополуччя та родинного затишку вам!»
        




Прес - служба Селидівської виправної колонії УДПтС України в Донецькій області (№82)

Комментариев нет:

Отправить комментарий