среда, 14 октября 2015 г.

У Селидівській виправній колонії УДПтСУ (№82), що на Донеччині відбулися урочистості з нагоди святкування Дня захисника України.

13 жовтня 2015 року в Селидівський виправній колонії Управління Державної пенітенціарної служби України в Донецькій області (№82) відбулися урочистості присвячені Дню захисника України. В цей день керівництво та колектив установи привітали кращих співробітників із врученням цінних подарунків, подяк, грамот та відзнак Державної пенітенціарної служби України. Щирі слова подяки за сумлінну службу, мужність, звитягу та якісне виконання свого службового обов’язку дійшли до кожного серця пенітенціарія. Також голова профспілки Стрілець Тетяна привітала співробітників зі святом та вручила пам’ятні подарунки.
         Новопризначені співробітники колонії цей святковий день будуть пам’ятати все життя, саме в цей день вони прийняли Присягу українському народові. У присутності своїх рідних, близьких, колег по службі, ветеранів Служби,  молодші інспектори пообіцяли бути відданими рідній Батьківщині, суворо дотримуватися Конституції, не допускати порушень прав і свобод людини та громадянина і з високою відповідальністю виконувати свій службовий обов’язок. Як зазначив начальник установи  полковник внутрішньої служби Ігор Перун, «слова Присяги повинні стати для Вас базовими у житті та у службовій діяльності,  сьогодні Ви побачили кращих колег на кого треба рівнятись у подальшій своїй службі…. ». Наприкінці урочистого заходу відбувся святковий концерт за участю молодших інспекторів відділу охорони.







Проломов Сергій,
Психолог ВРП Селидівської виправної колонії УДПтСУ в Донецькій області (№82)




Комментариев нет:

Отправить комментарий