четверг, 15 октября 2015 г.

Підведення підсумків роботи Селидівської виправної колонії (№ 82), що на Донеччині, за 9 місяців поточного року

13 жовтня 2015 року в Cелидівській  виправній колонії (№82) заступником начальника Управління ДПтС України в Донецькій області, Головним куратором установи – заступником начальника Управління підполковником внутрішньої служби Дмитром Немцевим були підведені підсумки діяльності установи за дев'ять місяців 2015 року.
Керівництвом Управління був здійснений обхід охороняємої території установи, а саме: житлової території для засуджених, їдальні, промислової зони, медичної частини, караулу відділу охорони.
Головним куратором установи був проведений прийом засуджених з особистих питань. Із заявами звернулось 5 засуджених з різноманітними запитаннями. В ході бесіди засудженим було надано
вичерпні відповіді.
Під час підведення підсумків були заслухані доповіді заступників начальника установи, начальників відділів та служб у присутності начальника  та головного куратора установи. На підведенні підсумків діяльності установи  керівництвом Управління та керівництвом установи обговорювались проблемні питання, надавались рекомендації та завдання та обговорювались перспективи на 4 квартал поточного року.




Прес- служба Селидівської виправної колонії УДПтСУ в Донецькій області (№82)


Комментариев нет:

Отправить комментарий