среда, 25 апреля 2012 г.

ПОДІЛИЛИСЬ ДОСВІДОМ

        Одним із основних завдань в роботі установ виконання покарань є створення для осіб , що відбувають покарання в місцях позбавлення волі необхідних комунально - побутових умов, які відповідають правилам суспільної санітарії, забезпечення засуджених харчуванням згідно норм передбачених законодавством а також можливість додаткового придбання ними продуктів харчування і предметів першої необхідності, надання належних умов для проведення тривалих і короткострокових побачень засуджених із приїжджаючими родичами.
        На нараді, яку проводив у Селидівській виправній колонії (№82)  заступник начальника управління Державної пенітенціарної служби України у Донецькій області Кочетков І.М., взяли участь заступники з інтендантського  та комунально-побутового забезпечення установ області.
   Збори розпочались з обходу території установи, були оглянуті гуртожитки, де мешкають засуджені, кімнати тривалих побачень, їдальня, пекарня, банно-пральний комбінат, підсобне господарство та складські приміщення.
    Господарі готувались до зустрічі ретельно. Чистота та порядок у приміщеннях говорить про життєвий устрій засуджених, а майже бездоганний вигляд обєктів установи свідчить про дбайливе ставлення співробітників до своєї роботи.
    Метою зібрання були: підведення підсумків роботи служби у першому кварталі 2012 року, обмін досвідом, здобутками і новими актуальними ідеями щодо створення належних комунально-побутових умов для засуджених а також прийняття заліків зі знання нормативної бази.  
   Як підсумок - на нараді було наголошено, що позбавлення волі має звести до мінімуму негативні наслідки ув’язнення, та на необхідності продовження роботи з приведення комунально-побутових умов у місцях позбавлення волі до європейських стандартів.




 Заступник начальника СВК(№82) з інтендантського 
 та комунально-побутового забезпечення                           С.А. Кононенко

Комментариев нет:

Отправить комментарий