среда, 25 апреля 2012 г.

ВЗІРЕЦЬ СЛУЖІННЯ ВІТЧИЗНІ

      10 лютого 2012 року наказом Голови Державної пенітенціарної служби України начальнику Селидівської виправної колонії (№82) В.О. Грідасову було присвоєно чергове спеціальне звання полковник внутрішньої служби.
      Вручаючи погони,  Голова Служби генерал-лейтенант внутрішньої служби О.В. Лісіцков подякував Віктору Олександровичу за сумлінну працю у лавах кримінально-виконавчої служби України.

 Понад 30 років віддав В.О. Грідасов правоохоронній діяльності, розпочавши свій трудовий шлях на посаді контролера частини технічного контролю Донецької виправної колонії, після служби в Збройних силах він повернувся до установи, де сходинка за сходинкою прокрокував до посади заступника начальника з комунально-побутового та інтендантського забезпечення.
     З січня 2011 року очолив Селидівську виправну колонію (№82), вже за рік в установі стали помітними зміни на краще, формула його успіху – це злагоджена робота колективу з добре відпрацьованою, удосконаленою організацією праці.
    Особовий склад та співробітники колонії щиро вітають Віктора Олександровича з заслуженою відзнакою та бажають міцного здоров’я і подальших успіхів у справі служіння Вітчизні.
Прес-група Селидівської ВК (№82)    

Заступник начальника СВК(№82) з інтендантського  
 та комунально-побутового забезпечення                                   С.А. Кононенко

Комментариев нет:

Отправить комментарий