понедельник, 30 ноября 2015 г.

В Селидівській виправній колонії (№ 82), що на Донеччині, відбулася зустріч з відомим українським правозахисником О.П. Букаловим!

В Селидівській виправній колонії Управління Державної пенітенціарної служби України в Донецької області (№82) 15.11.2015 року відбулася зустріч засуджених установи з відомим українським правозахисником – засновником громадської історико – просвітницької організації «Донецький Меморіал», що виникла на теренах України ще в далекому 1989 році та завжди сприяла реабілітації та соціальній адаптації засуджених, надавала безцінну допомогу у реформуванні до європейських стандартів кримінально – виконавчої системи нашої держави, займалася правовою освітою персоналу установ виконання покарань.
В цей день на семінар з паном Букаловим О.П. переважно зібралися засуджені, що протягом останніх кількох років відвідують програму диференційованого виховного впливу «Правова освіта», цікавляться інформацією, що стосується дотримання прав людини та громадянина та бажають поповнити свої знання у цій галузі.
На лекції засуджені установи мали можливість ознайомитись з мінімальними правилами поводження з в’язнями Організації Об’єднаних Націй, що були прийняті на 24 – й сесії Комісії, що пройшла у Відні з 18 по 22 травня та іншими міжнародними актами, переглянули фільми 12 – го міжнародного мандрівного фестивалю документального кіно про права людини «Dokudays UA», а на при кінці цієї зустрічі відбувся так званий «Вечір запитань та відповідей», на якому засуджені мали можливість поспілкуватися з паном Букаловим О.П. та задати свої питання.
По завершенню зустрічі засуджені установи побажали відомому правозахиснику успіхів у своїй нелегкій роботі та скорішого повернення до Селидівської виправної колонії з новими лекціями, семінарами та ідеями!





Угренков Ігор,
Заступник начальника відділу СВПР
Селидівської виправної колонії
Управління ДПтСУ в Донецькій області (№82)

                            

Комментариев нет:

Отправить комментарий