понедельник, 9 ноября 2015 г.

В Селидівській виправній колонії УДПтСУ в Донецькій області (№82) вчились діям при надзвичайних ситуаціях.

06 листопада 2015 року, в Селидівській виправній колонії Управління Державної пенітенціарної служби України в Донецькій області (№82) проведене інформаційне заняття з цивільного захисту особового складу, яке провела інспектор з мобілізаційної роботи та цивільного захисту Селидівської ВК №82  сержант внутрішньої служби Меркулова Ганна Юріївна.
Тема  лекції – «Дії населення при надзвичайних ситуаціях». Метою цієї лекції було навчити особовий склад як правильно діяти в надзвичайних ситуаціях природного характеру, які характерні на території України.
До явищ стихійного лиха, які можливі на території України відносяться: землетруси, повені, селеві потоки, зсуви, сильний вітер, снігопади, бурі та інші явища природи, що виникають як правило раптово. Для кожного стихійного лиха було розглянуто правила та основні застережні заходи.
Кожна людина у випадках аварій, катастроф і стихійного лиха повинна уміти захистити себе, сім’ю та надати допомогу потерпілим.  Кожний громадянин, який опиниться у районі стихійного лиха, зобов’язаний проявляти самовладання, особистим прикладом оказувати вплив на оточуючих, надати першу медичну допомогу та брати участь в ліквідації наслідків надзвичайної ситуації. Дотримання заходів обережності в районі стихійного лиха дозволяє значно понизити складність і кількість травм.


Меркулова Ганна,
Інспектор з мобілізаційної роботи та цивільного захисту Селидівської вк (№82)



Комментариев нет:

Отправить комментарий