понедельник, 30 ноября 2015 г.

У Селидівській виправній колонії управління ДПтС України в Донецької області (№82), керівництвом установи на чолі з начальником колонії полковником внутрішньої служби Перуном І.В. проводяться адміністративна, профілактична комісія, а також прийом засуджених.

Щотижнево, кожного четверга у  Селидівській  виправній колонії управління ДПтС України в Донецької  області (№82), керівництвом установи на чолі з начальником колонії полковником внутрішньої служби Перун Ігорем Васильовичем проводяться адміністративна, профілактична комісія, а також прийом засуджених.
     Так і сьогодні 12 листопада 2015 року при проведенні  адміністративної комісії на якій було розглянуто 16 (шістнадцять) матеріалів щодо застосування до засуджених умовно-дострокового звільнення від відбування покарання, заміна невідбутої частини покарання більш м’яким, встановлення адміністративного нагляду згідно із Законом України «Про адміністративний нагляд за особами, звільненими з місць позбавлення волі», з яких за рішенням комісії було вирішено направити до Селидівського суду 6 (шість) матеріалів, щодо застосування до них пільги відносно статті 81 КК України.   
     На прийомі було прийнято 12 осіб, яким були надані вичерпні відповіді: щодо соціально-побутових питань, застосування заохочень - у разі, коли засуджений довів своє виправлення, сумлінно працює, а також юридичні підстави застосування умовно-дострокового звільнення та інші.
     Перед проведенням комісій та проведенням прийому засуджених було здійснено обхід території підрозділу, під час якого відбулось опитування засуджених на предмет виявлення скарг. Здійснено перевірку щодо умов утримання, якості їжі, медичного забезпечення, комунально-побутового забезпечення, забезпечення засуджених роботою і т.п.

Красовський Руслан,
Начальник ВКВСР Селидівської виправної колонії УДПтС України в Донецькій області (№82)





Комментариев нет:

Отправить комментарий