понедельник, 21 сентября 2015 г.

В Селидівській виправній колонії (№ 82), що на Донеччині, відсвяткували «День Українського кіно»!

В Селидівській виправній колонії Управління Державної пенітенціарної служби України в Донецької області (№82) 13.09.2015 року адміністрацією установи для засуджених проведено святкові заходи, присвячені дню Українського кіно.
Метою проведення цих заходів в установі стало підвищення культурного рівня засуджених, набуття необхідного багажу знань про рідну мову та кіно, формування поваги до історії України, її спадщини.
День Українського кіно в Селидівській виправній колонії (№ 82) – маленьке свято, яке зібрало повний зал глядачів. Розпочалось воно з лекції про історію та традиції українського кінематографа, його успіхи, погляди, та перлину – Одеську кіностудію та неперевершеного майстра – О. Довженко. В цей день на суд глядачів було показано на екрані картину «Звенигора». Засуджені під час перегляду фільму змогли в повній мірі відчути ауру фільму, осягнути глибокий зміст боротьби за волю, та усвідомити, що справжні скарби ті, що знаходяться в нас самих.
В завершення святкових заходів, перш ніж поставити крапку, адміністрація установи, вважаючи своїм громадським обов’язком, привітала весь спецконтингент зі святом Українського кінематографа, з великою перемогою О. Довженко на теренах вітчизняної та світової кінематографії і побажала всім любити наше кіно і далі, Україну, та все Українське!



Угренков Ігор,
Заступник начальника відділу СВПР
Селидівської виправної колонії
Управління ДПтСУ в Донецькій області

                            

Комментариев нет:

Отправить комментарий