четверг, 3 сентября 2015 г.

В Селидівській виправній колонії Управління ДПтС України в Донецькій області (№82) відбулися урочистості з нагоди святкування Дня Державного прапора України та 24-ї річниці проголошення Незалежності України

21 серпня 2015 року в Селидівській виправній колонії Управління ДПтС України в Донецькій області (№82) відбулося урочисте зібрання персоналу, присвячене святкуванню Дня Державного прапора України та 24-ї річниці проголошення Незалежності України.
Персонал колонії зібрався щоб відзначити урочистість, яка символізує загальнодержавну ідею і духовне оновлення нашої країни. Вітаючи коллектив,   начальник установи полковник внутрішньої служби Перун Ігор Васильович наголосив, що в цей день серця наповнюються прагненням до єдності та порозуміння, а плідна праця буде надійною запорукою щасливого майбутнього.
Цього дня в установі відчувався загальний настрій зосередженості та відповідальності за спільне майбутнє. Під час урочистості відбулося нагородження кращих співробітників колонії, які своєю натхненною працею, сумлінним та зразковим виконанням професійних обовязків вносять  значний вклад в становлення правової  держави.




 Стрілець Оксана,
Начальник відділу по роботі з персоналом


Комментариев нет:

Отправить комментарий