пятница, 4 сентября 2015 г.

У Селидівській виправній колонії управління Державної пенітенціарної служби України в Донецькій області (№82) пройшли перші заняття в системі професійної підготовки

03.09.2015 року в Селидівській виправній колонії управління Державної пенітенціарної служби України в Донецькій області(№ 82) пройшли перші заняття в системі професійної підготовки на тему: “Етика та естетика в професійній діяльності персоналу Державної кримінально-виконавчої служби України”
Заняття проходили в актовій залі колонії, першим виступив начальник установи полковник вн. сл. Перун Ігор Васильович та наголосив, що професійна підготовка персоналу - це організований, безперервний і цілеспрямований процес спрямований на загальний розвиток персоналу та зокрема оволодіння ним професійними знаннями, спеціальними уміннями і навичками, необхідними для успішного виконання службових обов’язків. Особлива увага зверталась на створення належних умов для проведення занять з персоналом та вдосконалення організації фізичної підготовки, зокрема проведенню занять з рукопашного бою.
Загалом відмічено, що проведення такого роду навчально-методичних зборів дає позитивний результат в дотриманні дисципліни, подальшому вихованні патріотизму, усвідомлення належного виконання службових обов’язків та присяги працівника Служби, а також виконання нормативно-правової бази, яка регламентує діяльність Служби в цілому.






Багрій Станіслав,

Старший інспектор ПП ВРП

Комментариев нет:

Отправить комментарий