вторник, 21 апреля 2015 г.

Футбол - особлива спортивна гра

Футбол - особлива спортивна гра. По-перше, це прекрасне видовище. По-друге, футбол дарує  нам радості руху, спілкування з друзями, гостре суперництво. І не тільки в цьому полягає краса цього виду спорту. Футбол сприяє розвитку молодих людей, вдосконаленню фізичних якостей, вихованню таких важливих рис вдачі, як творча активність, відповідальність за доручену справу, цілеспрямованість. А це, безумовно, дуже важливо. Людина, що володіє такими якостями, здатна принести велику користь суспільству.
Збірна команда Селидівської виправної колонії управління державної пенітенціарної служби України в Донецькій області (№82) провела товариський матч з міні-футболу зі збірною командою військової частини 3005 міста Харків. Навіть за складних погодних умов 17.04.2015 року матч розпочався під дрібний дощ о 10-00 годині ранку, але на протязі запеклої гри погодні умови змінились і піддали бадьорості гравцям обох команд.  Приємно, що співробітники Державної пенітенціарної служби не тільки можуть організовувати подібні турніри серед засуджених, але і самі демонструють свою відмінну спортивну підготовку.
На таких матчах присутній справжній дух змагань і чесної гри, що приносить велику кількість позитивних емоцій.









Багрій Стас,

Старший інспектор з професійної підготовки відділу по роботі з персоналом Селидівської виправної колонії УДПтСУ в Донецькій області (№82)

Комментариев нет:

Отправить комментарий