понедельник, 27 апреля 2015 г.

Попереджено спробу доставки заборонених предметів до Селидівської виправної колонії УДПтС України в Донецькій області (№82)

24.04.2015 о 11 год. 00 хв. під час патрулювання прилеглої території та  зовнішньої забороненої зони Селидівської ВК № 82 УДПтС України в Донецькій області співробітниками установи був затриманий громадянин Алтунін Олександр Олександрович, 1987 року народження, мешкає:                        м. Маріуполь, вул. Ленська, б. 60., який знаходився поблизу маскувального огородження, в перекидонебезпечному місці, біля електропідстанції колонії.
Під час усного опитування вище вказаного громадянина, останній нервував та вів себе підозріло, казав, що заблукав. В ході зовнішнього огляду громадянина Алтуніна О.О. у останнього було виявлено та вилучено 10 мобільних телефонів, які були примотані скотчем до дерев’яної палиці. У своїх письмових поясненнях громадянин Алтунін О.О. вказав, що прибув до Селидівської ВК № 82 з метою здійснити перекид до охороняємої території установи вище вказаних мобільних телефонів.
У відношенні громадянина Алтуніна О.О. було складено адміністративний протокол за ст. 188 КУпАП. Адміністративні матеріали та предмети правопорушення вилучені у вказаного громадянина будуть направлені до Селидівського міського суду Донецької області для прийняття рішення по справі.
Фарафонов Сергій,
Старший інспектор відділу нагляду і безпеки Селидівської виправної колонії УДПтС України в Донецькій області (№82)



Комментариев нет:

Отправить комментарий