четверг, 16 апреля 2015 г.

10 квітня 2015 року в Селидівській виправній колонії управління державної пенітенціарної служби України (№ 82) були проведені загальні збори особового складу з метою попередження надзвичайних ситуацій та вчинення працівниками правопорушень.

10 квітня 2015 року в Селидівській виправній колонії (№ 82) були проведені загальні збори особового складу на яких, з метою попередження надзвичайних ситуацій та вчинення працівниками правопорушень доведена інформація до персоналу щодо притягнення до кримінальної відповідальності колишніх працівників державної кримінально-виконавчої служби України та інформацію про факти скоєння працівниками правопорушень з корупційними ознаками та службових злочинів в інших областях: Дніпропетровській, Чернігівській, Волинській, Херсонській областях.
В цей день в установі відбулась ще одна подія, яка запам ятається рядовому внутрішньої служби Олександру Стецюрі крсанту ІІІ курса Чернігівського юридичного коледжу. Сьогодні він прибув до установи, щоб пройти стажування на посаді начальника відділення соціально-виховної та психологічної роботи для набуття навичків в роботі із засудженими.
На період практики за ним закріплен наставник, заступник начальника установи з СВПР майор внутрішньої слжби В.І.Волков, досвідчений в своїй справі, який навчить курсанта, як правильно нести службута та користуватися здобутими навичками в установах виконання покарань.  Сподіваємось, що вже випускник Чернігівського юридичного коледжу О.Стецюра прийде до лав нашої установи для  подальшого проходження служби.
На прикінці зборів начальник установи полковник внутрішньої служби І.В.Перун вручив чергове спеціальне звання „старший лейтенант внтрішньої слжби” О.Ф.Подчасову, старшому інспектору (з кінології) відділу охорони та побажав успіхів в службі.







Базунова Ольга,

Старший інспектор з виховної та
соціально-психологічної роботи з персоналом відділу по роботі з персоналом


Комментариев нет:

Отправить комментарий