среда, 22 апреля 2015 г.

Селидівська виправна колонія управління Державної пенітенціарної служби України в Донецькій області (№ 82) відзначала 17 річницю з дня утворення Державного департаменту України з питань виконання покарань, правонаступником якого є Державна пенітенціарна служба України.

Сьогодні 22 квітня 2015 року Селидівська виправна колонія управління Державної пенітенціарної служби України в Донецькій області (№ 82) відзначала 17 річницю з дня утворення Державного департаменту України з питань виконання покарань, правонаступником якого є Державна пенітенціарна служба України.
Урочисті збори були відкриті прослуховуванням гімну  Державної пенітенціарної служби України. Вже 17 років існує Державна кримінально-виконавча служба України. На святі були згадані всі видатні дати нашої служби. Начальник установи, полковник внутрішньої служби Ігор Васильович Перун, виступив перед особовим складом з привітанням. У зв язку зі святом та на виконання наказу № 144   від 15 квітня 2015 року начальника установи була відкрита Дошка пошани Селидівської виправної колонії – 82. На святі були присутні і ветерани нашої служби, яких начальник установи привітав зі святом теплими словами та подарував квіти і подарунки. Так склалося, що в цей день ми проводжали на заслужений відпочинок начальника планового відділу Нелю Матвіївну Козлову, яка віддала 42 роки свого життя нашій колонії. На продовження урочистих зборів з невеличким концертом виступили співробітники нашої установи молодші інспектори відділу охорони прапорщик внутрішньої служби Орлатий Віталій Миколайович та молодший сержант внутрішньої служби Живага Олександра  Анатоліївна. На завершення святкових зборів начальник установи побажав всім мирного неба, наснаги, творчості у робочій діяльності та злагоди в родинах. Наприкінці концерту зазвучала пісня «Миром править любов».
Щиро вітаємо зі святом!!!!









Відділ по роботі з персоналом Селидівської виправної колонії УДПтС України в Донецькій області (№82)

Комментариев нет:

Отправить комментарий