понедельник, 30 марта 2015 г.

В Селидівській виправній колонії УДПтСУ в Донецькій області (№82) проведено стройовий огляд співробітників та перевірка «тривожних валіз»

27 березня 2015 року в Селидівській виправній колонії Управління Державної пенітенціарної служби України в Донецькій області (№82) проведено загальний збір персоналу за  сигналом «Буря». Під час збору особливу увагу було звернено на термін прибуття до місця служби та форми одягу, яка відповідає погодним умовам і дозволяє працювати в польових умовах.
Також начальником установи полковником внутрішньої служби Перун Ігорем Васильовичем була проведена перевірка особового складу на наявність та укомплектованість «тривожних валіз». В складі тривожних валіз за переліком в наявності: особисті документи (службове посвідчення); жетон з особистим номером (для офіцерів); олівці (кольорові, прості); записник, папір для письма; компас; ліхтарик; свічки, сірники; лінійка; конверти; зміна натільна білизна (за сезоном); продукти харчування на 1 добу; столові приладдя (ложка, кружка, виделка, ніж); речі туалету; топографічна карта.
Після проведення стройового огляду  керівництвом установи були підбиті підсумки, вказано на недоліки та в цілому  дії особового складу були оцінені на «задовільно».









Меркулова Ганна,
Інспектор з мобілізаційної роботи та цивільного захисту
Селидівської виправної колонії УДПтС України
         в Донецькій області (№82)





Комментариев нет:

Отправить комментарий