среда, 25 марта 2015 г.

Відділом бухгалтерії Селидівської виправної колонії управління державної пенітенціарної служби України в Донецькій області (№82) були розглянуті зміни в пенсійному законодавстві.

Відділом бухгалтерії Селидівської виправної колонії управління державної пенітенціарної служби України в Донецькій області (№82) в робочому  порядку, головним бухгалтером установи  були доведені до співробітників відділу зміни в пенсійному законодавстві з 01 квітня 2015 року, з метою подальшого роз’яснення співробітникам установи.
            2 березня 2015 року Верховною Радою України був прийнятий  закон України « Про внесення змін до деяких законодавчих  актів України щодо пенсійного забезпечення».
             Згідно змін пенсіонерам силових структур , які отримують пенсію за «військовим» законом та працюють на посадах державних службовців, прокурорів,суддів, народних депутатів, у період роботи на цих  посадах пенсії не виплачується. Але якщо військовий пенсіонер працює на інших посадах –виплата пенсій здійснюється в повному обсязі.
             Тож питань виникає багато, та на всі будуть надані вичерпні відповіді.






Ірина Грашина,

заст. головного бухгалтера Селидівської виправної колонії управління державної пенітенціарної служби України в Донецькій області (№82)

Комментариев нет:

Отправить комментарий