На території установи в Селидівській виправній
колонії управління Державної пенітенціарної служби України в Донецькій області №82
є три котла ємність кожного 500л для
приготування перших та других страв на твердому паливі-як резервний засіб
приготування їжі на випадок тривалого відключення електричної енергії.
З метою заощадження споживання
електроенергії керівництвом установи
було прийняте рішення організовувати щодня на резервному
стравоварильному обладнанні обіду приготування їжі
першої страви в гарячому цеху їдальні для засуджених під керівництвом
начальника їдальні. Мета резервного приготування їжі скоротити споживання
електроенергії
та перевірити проведення обробки продуктів і визначення
кількості відходів.
Гречко Олександр,
начальник їдальні Селидівської виправної колонії УДПтСУ в
Донецькій області (№82)
Комментариев нет:
Отправить комментарий