среда, 18 марта 2015 г.

Резервне приготування їжі в Селидівській виправній колонії управління Державної пенітенціарної служби України в Донецькій області №82

На території установи в Селидівській виправній колонії управління Державної пенітенціарної служби України в Донецькій області №82 є три котла ємність кожного 500л  для приготування перших та других страв на твердому паливі-як резервний засіб приготування їжі на випадок тривалого відключення електричної енергії.
   З метою заощадження  споживання електроенергії  керівництвом установи було прийняте рішення організовувати щодня на резервному стравоварильному обладнанні обіду приготування їжі першої страви в гарячому цеху їдальні для засуджених під керівництвом начальника їдальні. Мета резервного приготування їжі скоротити споживання електроенергії
та перевірити проведення обробки продуктів і визначення кількості відходів.




Гречко Олександр,
начальник їдальні Селидівської виправної колонії УДПтСУ в Донецькій області (№82)




Комментариев нет:

Отправить комментарий