среда, 11 марта 2015 г.

8 березня з приємними несподіванками

Незважаючи на проведення в області антитерористичної операції, в Селидівській ВК – 82 люди продовжують не тільки працювати, але й відзначати свята. Тому напередодні восьмого березня  співробітники відділу канцелярії запросили своїх попередників для того, щоб разом відзначити це свято та показати, як працює відділ на теперешній час. Гості цікавилися нововведеннями, теперішнім рівнем заробітної плати, та станом справ на сьогодні. За чашкою кави вони ділилися своїми спогадами, давали цінні настанови та разом раділи, що канцелярія  у ці нелегкі часи продовжує працювати та розвиватися. Попередня завідувач канцелярією тепло відізвалась на адресу її послідовниці:
«Дуже приємно бачити, що канцелярія продовжує працювати в інтенсивному режимі завдяки високим прагненням та організаційним здібностям нинішнього керівника відділу. Тому, хто займає цю посаду, повинні бути притаманні ці риси. Я вважаю, що відділ потрапив у гідні руки»
Інші присутні на зустрічі гості також висловили свою думку щодо відвідування місця їхньої колишньої роботи:
«Ми були трохи здивовані та зворушені запрошенням. Від зустрічі ми отримали тільки позитивні емоції, були дуже задоволені станом справ теперішніх робітників. Хотіли б побажати їм і надалі працювати так плідно й професійно. Дякуємо за запрошення»
Після зустрічі робітники канцелярії домовилися зі своїми гостями зустрітися і наступного року.


Марченко Ліля,

Завідуюча канцелярією СВК - 82

Комментариев нет:

Отправить комментарий