среда, 21 октября 2015 г.

З нагоди святкування Міждународного дня кухаря в Селидівській виправній колонії управління Державної пенітенціарної служби України в Донецькій області (№82) провели конкурс серед засуджених - кухарів

    20 жовтня 2015р. в Селидівській виправній колонії управління Державної пенітенціарної служби України в Донецькій області (№82) провели конкурс кухарів.
Головна мета конкурсу провести практичне заняття з кухарями, оцінити їх організацію робочого місця, знання техніки безпеки, дотримання санітарних правил, технологічного процесу готування блюд та оригінальність оформлення, а найголовнішим критерієм було найкращі смакові властивості.
    Продукти  харчування для приготування страв  було видано згідно з поточної меню-розкладки і самостійним розподілялинням  між учасниками. Завданням кухарів було приготувати першу страву, гарнір, салат. Під час конкурсу були приготовлені борщ, розсольник, суп картопляний, каша пшоняна, каша кукурудзяна, каша ячмінна, салати із капусти,вінегрет та салат з солінь.

    Комісіями на чолі з заступником начальника КПтаІЗ установ було проведено оцінювання запаху, смакових якостей, оформлення страв та з урахуванням балів отриманих за теоретичну частину визначено переможця конкурсу, який отримав в якості винагороди заохочення. Всі учасники конкурсу отримали усну подяку та привітання з нагоди святкування Міждународного дня кухаря.



Гречко Олександр,

Начальник їдальні для засуджених Селидівської виправної колонії УДПтС України в Донецькій оюласті (№82)

Комментариев нет:

Отправить комментарий