пятница, 30 октября 2015 г.

В Селидівській виправній колонії УДПтСУ в Донецькій області (№82) проведено стройовий огляд співробітників та перевірка «тривожних валіз»

30 жовтня 2015 року в Селидівській виправній колонії Управління Державної пенітенціарної служби України в Донецькій області (№82) проведено загальний збір персоналу по сигналу «Буря». Під час збору особливу увагу було звернено на термін прибуття до місця служби та форми одягу, яка відповідає погодним умовам і дозволяє працювати в польових умовах.
Також була проведена перевірка на наявність та укомплектованість «тривожних валіз». В складі тривожних валіз за переліком в наявності: особисті документи (службове посвідчення); жетон з особистим номером (для офіцерів); олівці (кольорові, прості); записник, папір для письма; компас; ліхтарик; свічки, сірники; лінійка; конверти; зміна натільна білизна (за сезоном); продукти харчування на 1 добу; столові приладдя (ложка, кружка, виделка, ніж); речі туалету; топографічна карта.
Під час проведення стройового огляду особового складу, наявності та комплектації тривожних валіз суттєвих порушень  виявлено не було.
Систематичне проведення подібних заходів є необхідним, адже вони дають можливість перевірити схеми оповіщення та відшліфувати реагування особового складу.




Меркулова Ганна,
Інспектор групи з мобілізаційної роботи
та цивільного захисту Селидівської
виправної колонії УДПтС України
в Донецькій області (№82)

Комментариев нет:

Отправить комментарий