среда, 14 октября 2015 г.

Селидівську виправну колонію УДПтС України (№ 82),що на Донеччині, відвідали громадяни Сполучених Штатів Америки!

Протягом останніх років Селидівську виправну колонії № 82 Донецької області щотижнево відвідують представники Української Православної Церкви та вісьмох релігійних конфесій. Десятки засуджених мають можливість відвідувати Храм та молитовні кімнати установи, знайти в них спокій, поспілкуватися з іншими віруючими та проповідниками. Адміністрація установи завжди широко відкриває свої двері для священнослужителів, пастирів та єпископів різних релігійних конфесій, їхній внесок у виправлення засуджених і становлення їх на шлях ре соціалізації не можливо переоцінити.
Однак, суботній ранок 10 жовтня 2015 року для засуджених, все ж – таки став особливим. Разом з представниками релігійних конфесій, що відвідали установу, за ініціативою Єпископа Християнської місії «Євангельське милосердя Слово життя» Віктора Лободенко, установу відвідали громадяни Сполучених Штатів Америки Ірвін Ерік Філіп, Крейдель Колбі Родорік, Томпсон Джефері Лоуренс та Ірвін Ендрю Лоуренс.
Засуджені Селидівської виправної колонії № 82 Донецької області, почувши про візит іноземних гостей, масово звернулися до адміністрації установи з проханням надати дозвіл на відвідування молитовної кімнати «Євангельського милосердя Слово життя» і отримали його. Громадяни Сполучених Штатів Америки виявилися дружніми та привітними, із задоволенням погодились на екскурсію по установі, запропонованою їм адміністрацією, після чого направились до молитовних кімнат, де на них вже чекали засуджені. Зустріч пройшла в теплій, домашній атмосфері, громадяни Сполучених штатів Америки неодноразово згадували про дружні відносини наших двох країн, підкреслили про великий внесок, що зробила Україна на шляху демократизації суспільства з часів Помаранчевої Революції та побажали адміністрації та засуджених й надалі йти правильним шляхом, укріплювати дружні відносини між Україною та Сполученими Штатами Америки, та виявили бажання й надалі зустрічатися в дружній атмосфері та частіше відвідувати Донецьку область!



Угренков Ігор,
Заступник начальника відділу СВПР
Селидівської виправної колонії № 82
Управління ДПтС України в Донецькій області

майор внутрішньої служби                                        

Комментариев нет:

Отправить комментарий