пятница, 30 октября 2015 г.

У Селидівській виправній колонії управління Державної пенітенціарної служби України в Донецькій області (№82) проведенно практичне тренування групи швидкого реагування

У Селидівській виправній колонії (№82)  УДПтС України в Донецькій області проведенно практичне тренування групи швидкого реагування з метою перевірки стану боєготовності особового складу до виконання службових обовязків.
Під час проведення заходу було відпрацьовано стройові прийоми зі щитами у захисному спорядженні та порядок дій персоналу особового складу групи швидкого реагування при ліквідації масових заворушень. Також відпрацювали порядок затримання та конвоювання порушників, прийоми рукопашного бою.
 «Систематичні тренування та імітація резонансних подій забезпечують належний рівень підготовки та постійної готовності до надзвичайних ситуацій, позитивно впливають на рівень, як фізичної так і моральної підготовки, готують до адекватних та раціональних дій у стресових ситуаціях», - коментує навчання перший заступник начальника установи майор вн. сл. Дорошенко Іван Володимирович.










Відділ по роботі з персоналом
Селидівської виправної колонії (№82)


Комментариев нет:

Отправить комментарий