четверг, 24 декабря 2015 г.

В Селидівській виправній колонії УДПтС України в Донецькій області (№82) з нагоди дня Святого Миколая серед засуджених установи проведені урочисті заходи.

В Селидівській виправній колонії управління Державної пенітенціарної служби України в Донецькій області (№82) з нагоди дня Святого Миколая серед засуджених установи проведені урочисті заходи.
      19 грудня релігійна громада України відзначала день Святого Миколая.
    Доторкнутися до свята мали змогу й засуджені Селидівської виправної колонії (№ 82), прийнявши участь в урочистих заходах. До свята та на честь 12-ї річниці освячення церкви, що розташована на території установи, ченці Ніколо-Успенського Свято-Василівського монастиря провели святкову літургію у Храмі сумлінного розбійника Раха.
    Подібні заходи, які  охоплюють понад двісті осіб сприяють духовному відродженню засуджених, зміцненню їхньої віри в добро, прагненню жити за високими моральними цінностями.
      




Відділ соціально – виховної та психологічної роботи Селидівської ВК(№82)





4 комментария:

  1. А также работники этой колонии,вымогают взятки.самое смешное,что не за что,а вернее за неисполнение своих обязанностей.чтобы освободится без волокиты,согласно Закону Савченко,нужно заплатить администрации,иначе будут тянуть время,улыбаться что болванчики.когда уже будет наведен порядок?!

    ОтветитьУдалить
  2. Кстати,опять же для администрации.жалоба отправленна в Генеральную прокуратуру,Городскую.начальнику пеницитарной службы и в министерство юстиции.так что,начинайте ребята работать!!!!!!

    ОтветитьУдалить
  3. Кстати,опять же для администрации.жалоба отправленна в Генеральную прокуратуру,Городскую.начальнику пеницитарной службы и в министерство юстиции.так что,начинайте ребята работать!!!!!!

    ОтветитьУдалить