среда, 16 декабря 2015 г.

В Селидівській виправній колонії (№ 82), що на Донеччині, пройшли заходи, присвячені «Всеукраїнському тижню права».

З моменту підписання Президентом України Указу від 08 грудня 2008 року, в Україні святкується «Всеукраїнський тиждень права». Історія цього свята йде своїм корінням у 1948 рік, в якому Генеральною асамблеєю ООН було проголошено Загальну Декларацію прав людини. Цей день багато означає як для кожного громадянина, так і для всієї Держави в цілому.
З приводу цього, з 07 по 11 грудня 2015  в Селидівській виправній колонії управління Державної пенітенціарної служби України в Донецькій області (№ 82), співробітниками відділу СВПР та юрисконсультом установи, було організовано та проведено комплекс заходів, до яких увійшли демонстрації фільмів про права людини, лекції, бесіди, диспути та інші тематичні заходи інформаційного та  просвітницького характеру, присвячені «Всеукраїнському тижню права». Всі проведені заходи були направлені на ознайомлення засуджених з Загальною Декларацією прав людини та іншими нормативними документами, що регламентують міжнародні стандарти поводження з в’язнями. Метою всіх заходів, стало формування у засуджених любові до Держави, її демократичного Європейського вибору, який вона визначила для себе з часів «Євромайдану», в заохоченні та розвитку поваги засуджених до прав людини та її основних свобод, не зважаючи на вік, расу, стать, мову та релігію, а також підвищення серед засуджених правової освіти.
Таким чином, адміністрація установи впевнена, що проведення заходів, присвячених «Всеукраїнському тижню права» сприятиме тому, що засуджені установи не тільки розширили свої знання у галузі права, а і зможуть їх правильно застосовувати в майбутньому!





Ігор Угренков
Заступник начальника відділу СВПР
Селидівської виправної колонії 82

УДПтС України в Донецькій області

Комментариев нет:

Отправить комментарий