понедельник, 12 января 2015 г.

Співробітників Селидівської виправної колонії управління Державної пенітенціарної служби України в Донецькій області (№82) привітали з Різдвом Христовим.

06  січня 2015 року в  актовому залі Селидівської виправної колонії управління Державної пенітенціарної служби України в Донецькій області (№82) відбувся благодійний концерт за участю барда - Віктора Бейса, присвячений святкуванню Різдва Христова.
Віктор заспівав декілька пісень і привітав усіх з наступаючими святами, побажав міцного здоров’я, благополуччя та віри у спокійне та щасливе майбутнє. До його привітань приєднався і начальник установи полковник внутрішньої служби  Ігор Перун та сказав наступне: « Хай все погане залишиться в старому році, а новий почнеться з гарних подій, новин  та настрою. Мрії хай збуваються і гарний настрій та оптимізм Вас не полишає. Нехай магічна чарівність цих свят буде в посмішках Ваших близьких, урочистих вітаннях, особливій теплоті, радості, які створюють дивовижне відчуття світла, злагоди і щастя.
Зичу здоров’я, здійснення всіх бажань і надій, успіхів у Ваших справах, щоб кожен день був наповнений благополуччям та мудрістю, яка допоможе здолати всі негаразди. Щиро бажаю  радості, любові, достатку в домі, щасливої та щедрої долі, а впевненість у завтрашньому дні хай назавжди наповнює Ваші серця!»












Дерека Вікторія,
старший інспектор групи контрольно – аналітичної роботи
Селидівської виправної колонії управління Державної пенітенціарної

служби України  в Донецькій області (№82)

Комментариев нет:

Отправить комментарий