понедельник, 12 января 2015 г.

У Селидівську виправну колонію управління Державної пенітенціарної служби України в Донецькій області (№82) завітали курсанти – майбутні пенітенціарії.

03 січня 2015 року в СВК – 82 прибули курсанти: Чернігівського юридичного коледжу – Стецюра Олександр студент 3 курсу; курсанти Київського інституту кримінально-виконавчої служби україни – Панасенко Дмитро та  Журавльов Дмитро  студенти 3 курсу і Гусєв Станіслав студент 2 курсу. Останній змалечку знав ким хоче бути в майбутньому, тому що його батьки і досі працюють в установі. Тож він має намір продовжувати справу своїх батьків в лавах нашої установи.
Всіх студентів, які навчаються в вищих навчальних закладах, і були наплавленні від СВК – 82, працівники відділу з персоналом контролюють з самого початку їх самостійного, дорослого життя, з моменту вступу в вищий навчальний заклад  і до моменту працевлаштування. Ось вже в 2015 році студент Чернігівського юридичного коледжу курсант Стецюра Олександр закінчує навчання та отримує диплом. Він має велике бажання працювати саме в нашій установі. Студентів особисто зустрів начальник відділу по роботі з персоналом підполковник вн. сл. Стлілець Оксана Станіславівна та заступник начальника відділу соціально-психологічної служби майор вн.сл. Угренков Ігор Юрійович. Під час зустрічі з майбутніми працівниками  була проведена бесіда щодо професії пенітенціарія. В ході діалогу, курсанти проявляли активність та цікавилися практичною стороною професії, детально зупинилися на основних аспектах роботи співробітників відділу нагляду і безпеки, охорони та оперативної роботи. Було обговорено прийняті зміни до Кримінально-виконавчого кодексу України щодо адаптації правового статусу засудженого до європейських стандартів та реалізації положень цього закону в установі.
Тож ми чекаємо влітку вже на молодого офіцера Стецюру Олександра, який з новими силами та знаннями прийде працювати до установи, а іншим курсантам побажали великих успіхів в навчанні.   







Базунова Ольга,                                                                            
Старший інспектор з виховної та соціально-психологічної роботи
відділу по роботі з особовим складом Селидівської
виправної колонії УДПтС України в Донецькій області (№82)


Комментариев нет:

Отправить комментарий