понедельник, 14 мая 2012 г.

ЗУСТРІЧІ З ЦІКАВИМИ ЛЮДЬМИ


   Керівництво Державної пенітенціарної служби, для виправлення та ресоціалізації засуджених проводить цілеспрямовану діяльність із залученням різних соціальних інституцій.
  Саме з цією метою, а також для підвищення культурного рівня осіб, які утримуються в Селидівській виправній колонії (№82)  було вирішено урізноманітнити їхнє дозвілля.
  На запрошення провести благодійний концерт відгукнулись артисти гурту «Контра» Валерій Гогін, Валерій Поліньок, Сергій Дьомін, учасники  численних пісенних форумів, у тому числі  фестивалю у Юрмалі 2008 та 2010 років, автори п’яти альбомів серед яких «Батька Махно», «Понти»; тим паче, що досвід проведення концертів в спеціальних закладах вони вже мали.
 І ось бажані гості завітали до колонії. Керівник гурту Валерій Гогін звернувся до засуджених з промовою, про те, що головний ворог, головна біда людини знаходиться у ній самій, і змінюватись потрібно тільки самому. В тому що виступ буде цікавим не сумнівався ніхто, але відбувся справжній фурор, аплодували усі, і засуджені і персонал колонії. В клубі панувала атмосфера свята.
  Сподіваємось на плідну співпрацю в подальшому та дякуємо за дароване свято.




Прес-група Селидівської ВК (№82)

Комментариев нет:

Отправить комментарий