понедельник, 14 мая 2012 г.

«НІХТО НЕ ЗАБУТИЙ, НІЩО НЕ ЗАБУТО»


   9 Травня – для всіх нас це свято стало символом всеперемагаючої сили добра і справедливості, величі народу, який захистив світ від загрози фашистського рабства. І скільки б не минуло часу, ніколи не померкне подвиг захисників та визволителів, які не шкодували свого життя заради миру та свободи, відстояли незалежність Вітчизни на полях битви, підняли із руїн та попілу рідні місця і села.
   У Селидівській виправній колонії (№82) також відбулися урочистості з нагоди 67-ї річниці Великої Перемоги, проведено  урочисті збори особового складу та концерт солістів Донецької обласної філармонії, співробітників привітали народна артистка України Аліна Коробко, лауреати міжнародних конкурсів Михайло Хохлов та Сергій Таран.
  Адміністрація установи організувала святкові заходи і для засуджених у відділеннях соціально-психологічної служби пройшли бесіди «Народ – переможець», відбувся концерт за участі  гурту «Контра», творчого колективу релігійної громади «Блага Вість» та художньої самодіяльності колонії, за планом заочної весінньо-осінньої спартакіади проведені змагання з футболу, волейболу та настільного тенісу.
  Хочеться вірити, що пам'ять людей не згасне і такі заходи підуть на користь тим, хто волею обставин оступилися в житті.






          Іван Дорошенко - заступник начальника Селидівської виправної колонії УДПтСУ у Донецькій області (№82)     із соціально-виховної та психологічної роботи

Комментариев нет:

Отправить комментарий