пятница, 3 августа 2012 г.

СВЯТО ХРЕЩЕННЯ РУСІ-УКРАЇНИ


     Керівництво Державної пенітенціарної служби надає важливого значення відродженню в’язничного душпастирства.
  Пенітенціарне служіння сприяє духовному відродженню засуджених , зміцненню їхньої віри в добро, прагненню жити за високими моральними цінностями. Саме тому адміністрація Селидівської виправної колонії (№82) завжди радо відчиняє двері перед священнослужителями і проповідниками, які проводять духовно-просвітницьку роботу із засудженими, приймають участь у проведенні культурно-масових заходів.
   28 липня 2012 року в установі відзначили Державне свято, яке встановлене в Україні в рамках святкування 1020-річчя Хрещення Київської Русі згідно з Указом Президента України від 25 липня 2008 року «Про День хрещення Київської Русі-України».
   Це свято відзначається у день Святого Володимира — одного із засновників і покровителів нашої державності.
    В Храмі Розсудливого розбійника Раха ченцями Свято-Успенського Ніколо-Василівського монастиря була проведена святкова літургія, адміністрацією установи організований перегляд телепередач про святкування Дня хрещення  Русі та програм, висвітлюючих візит Патріарха Кирила до України, у відділеннях соціально-психологічної служби проведені інформаційні години присвячені історії зародження християнства на Русі.
     Хочеться сподіватись що з Богом у серці наші засуджені змінять світогляд, відкриють для себе смак до життя з усіма його справжніми цінностями.

Прес-служба Селидівської виправної колонії (№82)

Комментариев нет:

Отправить комментарий