вторник, 21 августа 2012 г.

ВИПРАВЛЕННЯ ЧЕРЕЗ МИСТЕЦТВО


         Державна пенітенціарна служба України, для виправлення та ресоціалізації засуджених проводить цілеспрямовану діяльність із залученням різних соціальних інституцій.
         Саме з цією метою, а також для підвищення культурного рівня осіб, які утримуються в Селидівській виправній колонії (№82)  було вирішено урізноманітнити їхнє дозвілля.
         Так 4 серпня 2012 року спільними зусиллями благодійного фонду «Реабілітація (допомога засудженим)», відділу соціально-виховної та психологічної роботи управління ДПтС України в Донецькій області та адміністрації установи було організовано проведення в колонії концерту театру пісні Геннадія Баже.
         В репертуарі театру  шахтарська , духовна, козацька та військово-патріотична пісня,  міський романс - шансон. Театр активно пропагандує українську культуру.  
         Концерт артистів театру Галини та Геннадія Баже відкрив голова фонду «Реабілітація» Олександр Бакалов, він побажав глядачам міцного здоров’я та скорішого звільнення з місць позбавлення волі.
         Зі сцени клубу пролунали авторські пісні  Г. Баже, пісні з репертуару Володимира Висоцького, пісні про Україну, про матір та про рідний край – Донбас.
         Всі глядачі і засуджені і персонал колонії аплодували стоячі .
         Сподіваємось на плідну співпрацю в подальшому та дякуємо за дароване свято.
                                                        
  
Начальник Селидівської ВК (№82)                                               Грідасов В.О.

Комментариев нет:

Отправить комментарий