пятница, 18 декабря 2015 г.

У Селидівській виправній колонії УДПтСУ (№82), що на Донеччині, проведено святкування Дня Святого Миколая.

18 грудня 2015 року в Селидівській виправній колонії управління Державної пенітенціарної служби України в Донецькій області (№82) відсвяткували День Святого Миколая. 
Зимової ночі перед дев'ятнадцятим грудня Святий Миколай опускається на срібній вервечці з неба на землю. Сивобородий, у довгій золотавій киреї, він заходить до кожної хати і кладе дітям у черевички або під подушки свої пречудові небесні гостинці. Правда, збитошникам Святий Миколай дарує хіба що прегарного прутика, бо з неба він бачить кожного з нас і добре знає, хто чемний, а хто й не дуже... В нашій установі всі дітки вели себе добре та чемно, тому всі вони отримали подаруки від Св. Миколая.  
Тому на честь цього чудового свята Наша установа вже декілька років поспіль дарує подарунки новонародженим дітлахам, і  цей рік був не вийнятком, їх аж дванадцять. Також серед  дітей робітників установи  був проведений  конкурс на найкращі новорічні  малюноки або вироби. Начальник установи Ігор Перун  разом із головою профспілки Стрілець Тетяною привітали новонароджених малят наших співробітників м’якими іграшками та різноманітними подарунками дітей,  які зробили найкращі вироби до свята. Жодна дитина на залишилась без  подарунка.  У своєму вітальному слові начальник установи Перун Ігор Васильович  сказав: «Шановні батьки! День Святого Миколая є найсвітлішим і найрадіснішим святом для усіх дітей. Зичу вашим малятам міцного здоров’я, нехай вони радують вас й надалі своїми успіхами» 
Тож будемо сподіватися,  що мрії молодих батьків збудуться, а ми і надалі будемо підтримувати цю добру традицію в нашій установі.








Відділ ВРП Селидівської виправної колонії УДПтС України в Донецькій області (№82)


Комментариев нет:

Отправить комментарий