четверг, 6 марта 2014 г.

СВІТЛА ПАМ’ЯТЬ.

04 березня 2014р. пішов за вічну межу мудрий соратник, високого ґатунку професіонал, справедлива і порядна людина підполковник внутрішньої служби Іващенко Анатолій Єгорович.
Іващенко Анатолій Єгорович народився 11 січня 1941 року в с. Максиміліанівка Марїнського р-ну Донецької області. В 1966році закінчив Харківський юридичний інститут. Свій трудовий стаж розпочав у виправній трудовій колонії №82 Донецької області. З лютого 1980року по березень 1995року проходив службу в колонії на посаді начальника колонії, заступника директора з якості виробництва. Після звільнення за віком у відставку, продовжив свій трудовий шлях в установі на посаді старшого контрольного майстра з якості продукції. З 2005 року працював у Селидівському учбовому центрі  при Селидівській виправній колонії (№82) викладачем.
     За досягнення у службі, гідне виконання своєї роботи неодноразово нагороджувався відомчими нагородами. І яку б посаду він не обіймав, завжди головним для нього було одне – виконувати чесно і сумлінно свої службові обов’язки. Високі ділові якості, мудрість та людяність здобули Анатолію Єгоровичу повагу всіх, хто був поряд з ним. Його життєвий шлях – це яскравий приклад самовідданого служіння обраній справі.
     Завжди згадуватимуть його люди, яким він допоміг у житті, навчив бути законослухняними громадянами – оптиміст по життю, енергійний, ініціативний працьовитий співробітник.
     Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким з приводу тяжкої втрати.
     Світла пам'ять про Анатолія Єгоровича назавжди залишиться в серцях всіх хто його знав.

Прес-служба управління ДПтСУ в Донецькій області






 Ми проводжаємо дорогу нам людину, товариша по службі, чоловіка, батька, друга, заступника начальника Торезької виправної колонії (№28) з соціально-виховної та психологічної роботи підполковника внутрішньої служби Баландіна Олександра Івановича, якого передчасно забрала від нас смерть.

 Олександр Іванович працював в нашій системі з 1980 – 2011 рік, більше 30 років і за всі ці роки він сумлінно ставився до своєї справи.

 Олександр Іванович завжди відрізнявся високою життєвою позицією, був лідером серед колег, був освіченим, дисциплінованим і виконавчим фахівцем. Він володів організаторськими здібностями, був принциповим, завжди прагнув до високих показників у службі. Відрізнявся працездатністю, з особистим часом не рахувався. Був вимогливим не тільки до себе, але і до підлеглих. Користувався повагою і діловим авторитетом у особового складу та спецконтингенту.

 В останню дорогу зібралися проводити Олександра Івановича колеги з усієї Донецької області. Дуже важко розлучатися з людиною, яка віддала усі свої сили на розвиток пенітенціарної служби.


 Прес-служба управління ДПтСУ в Донецькій області

Комментариев нет:

Отправить комментарий