вторник, 11 февраля 2014 г.

У Селидівській виправній колонії (№82) розпочато активну робота щодо профорієнтації молоді.

У Селидівській виправній колонії управління Державної пенітенціарної служби України в Донецькій області (№82) розпочато активну роботу щодо професійної орієнтації молоді.
У рамках профорієнтаційної роботи відбулись зустрічі зі школярами. Випускникам шкіл розповіли, що за 2013 рік Селидівською виправною колонією (№82) до вступу було підготовлено 13 кандидатів. Серед співробітників колонії також відбувалась агітація, що посприяло вступу двох співробітників на заочне відділення Чернігівського юридичного коледжу та інституту внутрішніх справ ім. Ярослава Мудрого.  При колонії створено навчально-консультативний пункт із довідково-інформаційними та наочними матеріалами відносно вищих навчальних закладів кримінально-виконавчої служби України.
Заступник начальника установи по роботі з особовим складом Оксана Стрілець зазначила, що колонія заздалегідь піклується про кваліфікацію кадрів. Саме через це у вищих навчальних закладах КВС України  продовжують навчання 9 осіб, які після закінчення будуть прийняті на службу.




Прес-служба управління ДПтСУ в Донецькій області

Комментариев нет:

Отправить комментарий